Best Of Manado 10 days / 9 nights

Best Of Manado 10 days / 9 nights
Open booking form
Day 1
Dag 1: Aankomst de volgende dag op Manado Airport.

Bij aankomst op de Internationale luchthaven Sam Ratulangi in Manado wordt u opgehaald door een chauffeur/gids om meteen de tour in Manado te beginnen. U reist door naar het Ring Road Citra Land Area waar u het Jesus Bless Monument kunt zien. Dit is het grootste Jezus standbeeld in Azië en de derde grootste ter wereld (de eerste staat in Polen, de tweede in Rio Janeiro, Brazilië). U gaat dan vervolgens naar de Minahasa Hooglanden via de Tinoor weg waar u vanaf een hoogte van 500 meter een (foto)stop maakt om te kunnen genieten van de natuurlijke schoonheid van de stad Manado. Daarna gaat u naar de bloemenstad Tomohon. Vervolgens checkt u in bij Highland Resort.

Day 2
Dag 2: Minahasa Highland tour – Hiking Lokon mountain

Na het ontbijt wordt u opgehaald om een wandeling te doen in de berg Lokon. Hier kunt u de sensatie voelen van het beklimmen van een van de actieve vulkanen in Noord-Sulawesi. Vervolgens gaat u lunchen in een lokaal restaurant. Daarna keert u terug naar het resort. U wordt later voor het diner weer opgehaald. U heeft daarna vrije tijd.

Day 3
Dag 3: Minahasa Highland Tour

Na het ontbijt in het resort wordt u gebracht naar Minahasa Highlands, daarna gaat u naar traditionele Minahasa huizen in het dorp Woloan, vervolgens naar Benteng Moraya voor een fotostop. Daarna brengt u een bezoek aan het grootste meer van Noord-Sulawesi, namelijk het Tondano meer. De lunch wordt geserveerd in een plaatselijk restaurant. Na de lunch gaat u de tour doen naar Bukit Kasih, u passeert dan de locatie waar aardewerk ambachten te vinden zijn van de regio Minahasa in het dorp Pulutan. Daarna gaat u naar Kawangkoan, een plaats waar u Kawangkoan-typische knapperige bonen en broodjes kunt kopen. De laatste toeristische attractie voor deze dag is het Linow meer; Een zwavelmeer waarvan het water van kleur kan veranderen en dat een atmosfeer en een prachtig landschap creëert (koffie/thee geserveerd). U gaat vervolgens terug naar Manado Stad. Dinerservice wordt gegeven in lokale restaurants. Na het diner gaat u terug naar het resort om uit te rusten.

Day 4
Dag 4: Minahasa Highland tour-rafting

Na het ontbijt gaat u deze dag naar de Sonder Villange voor Rafting. Daarna lunchen in een lokaal restaurant, vervolgens gaat u naar de Bukit Doa-heuvels. Hier kunt u genieten van het prachtige uitzicht op de bloemenstad Tomohon. U gaat daarna terug naar het resort en wordt u daar weer opgehaald voor het avondeten. Vrije tijd.

Day 5
Dag 5: Bunaken

Na het ontbijt wordt u opgehaald voor de reis naar het eiland Bunaken. U gaat naar de jachthaven van Marina en vaart u in ongeveer 45 minuten per boot naar Bunaken. U wordt eerst naar het resort gebracht om in te checken en daarna heeft u vrije tijd. U kunt ervoor kiezen om een optionele excursie (snorkelen/duiken) te boeken. De lunch wordt verzorgd door een plaatselijk restaurant op het eiland Bunaken, Daarna heeft u weer vrije tijd. U krijgt diner dat wordt geserveerd door een plaatselijk restaurant. Na het diner kunt u uitrusten in het Bastianos Resort.

Day 6
Dag 6: Bunaken

Vrije tijd op het eiland Bunaken.

U kunt wederom kiezen om een optionele excursie (snorkelen /duiken) te gaan boeken

Day 7
Dag 7: Bunaken

Vrije tijd op het eiland Bunaken.

U kunt wederom kiezen om een optionele excursie (snorkelen /duiken) te gaan boeken

Day 8
Dag 8: Bunaken

Vrije tijd op het eiland Bunaken.

U kunt wederom kiezen om een optionele excursie (snorkelen /duiken) te gaan boeken

Day 9
Dag 9: Tetempangan hils

Na het ontbijt in het resort wordt u opgehaald voor de terugreis naar Manado City. Na het inchecken bij het Mercure Hotel gaat u naar de Tetempangan hils. Alvorens de tour begint, gaat u eerst lunchen bij een lokaal restaurant. In Tetempangan Hills zult u genieten van het uitzicht op de stad Manado van boven de heuvels en geniet u van de prachtige zonsondergang. Daarna wordt het afscheidsdiner of diner geserveerd in het plaatselijke restaurant. Daarna gaat u terug naar het hotel om uit te rusten. U heeft daarna vrije tijd

Day 10
Dag 10: Transfer naar de luchthaven

Na het ontbijt in het hotel heeft u vrije tijd om de voorbereiding te doen voor uw terugreis naar Amsterdam. U wordt opgehaald en naar de luchthaven gebracht.

Let op!! U vliegt een dag eerder vanuit Nederland en u komt ook een dag later aan in Nederland.

Included:

 • Included:
 • Return flight Amsterdam – Manado v.v
 • Private transfers/transport with air conditioning
 • Tour guide and professional driver
 • Boat trip for Bunaken v.v.
 • 9 night stay at Highland Resort Bastianos Resort & Mercure **** based on bed and breakfast.
 • Lunch and dinner on schedule
 • 2 bottles of mineral water, and typical traditional cake Manado/person/day
 • Entrance and parking fees

Excluded:

 • Administration fee € 25,- per booking
 • Single room surcharge, charges in the high and middle season
 • Personal expenses, other meals
 • Optionele tour (v.b.: snorkelen /duiken)
 • Tips for guide, driver, Porter

Vrijblijvend een offerte aanvragen via het onderstaande formulier :

RATES AND TRAVEL INFORMATION

 • € 2365,- p.p.
 • € 2050,- p.p.
 • Prices are starting based on low season and booking class. The current price can be different by departure date. The prices are subject to change and subject to availability at the time of booking.
 • In order to be able to travel to Indonesia as a tourist, you are no longer need a tourist visa since 10 June 2015. Dutch tourists stay from 1 to 30 days will get an entry stamp in their passport/visa exemption upon arrival in Indonesia. For more information, please visit this website: https://visa4indonesia.nl
en_USEnglish
nl_NLDutch en_USEnglish

Klik HIER voor privacy verklaring.