Welkom

GSun Travel is gespecialiseerd in unieke (rond)reizen. Gsun Travel wordt gerund door professional in het toerisme met brede ervaring in de reisbranche voor meer dan 15 jaar voor zowel vakantiereizigers als zakenreizigers binnen en buiten Europa.

GSun Travel biedt reizen aan naar Noord-Sulawesi/Manado. In de vorm van privé / groepsrondreizen inclusief vliegtickets, accommodatie, transfers, avontuurlijk excursies en reizen op maat. U geeft aan hoe u wilt reizen en wat uw budget is, wij stellen vervolgens een unieke, op uw persoonlijke wensen afgestemde reis samen. GSun Travel biedt ook de beste tarieven, goede professionele service en persoonlijke aandacht.

Wij zijn ervan overtuigd dat wij de beste reispakketten hebben om u naar de juiste vakantiebestemming te brengen in Noord – Sulawesië.

Grace Doornekamp

Mijn naam is Grace Doornekamp. Ik ben geboren in 1982 in Manado, ik ben opgegroeid en getogen in Nederland.

Na het behalen van mijn diploma “Leisure & General Tourism management’ heb ik brede ervaring opgebouwd in de reisbranche met plannen, organiseren, inkopen en het verkopen van diverse reizen. Dit deed ik voor individuele, groepsreizen en zakenreizen binnen en buiten Europa. Daarnaast heb ik ervaring in personeelszaken en administratieve werkzaamheden in diverse sectoren.

Mijn passie voor de toerisme is groot dat ik besloten heb om GSun Travel op te richten. Met als eerste doel een mooie bestemming te introduceren “Manado” tevens mijn geboorteplaats waar ik grote binding en connecties heb. Mijn kennis, ervaring en vooral de passie gebruik ik graag in het samenstellen van onvergetelijke vakanties.

Vraag het ons
Mail: info@gsuntravel.nl
Tel: +31208233172

GSun Travel
KVK nummer: 73318515
IBAN: NL41INGB0008780886

nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch