Best Of Manado 7 dagen / 6 nachten

Best Of Manado 7 dagen / 6 nachten
Boekingsformulier openen
Day 1
Dag 1: Aankomst de eerste dag op Manado Airport.

Bij aankomst op de Internationale luchthaven Sam Ratulangi in Manado wordt u opgehaald door een chauffeur/gids om meteen de tour in Manado te beginnen. U reist door naar de Ring Road Citra Land Area waar u het Jesus Bless Monument kunt zien. Dit is het grootste Jezus standbeeld in Azië en de derde grootste ter wereld (de eerste staat Polen, de tweede in Rio Janeiro, Brazilië). Het diner wordt verzorgd door lokale restaurants in de stad Manado. Na het diner wordt u naar het hotel gebracht voor het inchecken. Daarna kunt u uw vrije tijd indelen.

Day 2
Dag 2: Bunaken National Park

Na het ontbijt in het hotel wordt u opgehaald door een gids voor een rondleiding op het eiland Bunaken. Vanuit het hotel gaat u naar de jachthaven van Marina en vaart u in ongeveer 45 minuten per boot naar Bunaken. U wordt begeleid naar het resort om in te checken en daarna heeft u vrije tijd. U kunt boeken voor optionele tours (snorkelen /duiken). De lunch en diner worden verzorgd door lokale restaurants op het eiland Bunaken,

Day 3
Dag 3: Bunaken National park

U bent nog op het eiland Bunaken en kunt naar eigen wens uw vrije tijd indelen.

Day 4
Dag 4: Minahasa Highland-Natural water Lente op toraget langowan

Nadat u hebt kunnen genieten van het ontbijt in het resort en het uitchecken hebt afgerond, wordt u begeleid naar het Highland-resort om daar in te checken. Onderweg naar het Highland gaat u lunchen in een lokale Minahasa restaurant dat typisch Manadonese eten serveert. Daarna gaat u een bezoek brengen naar een hete natuurlijke waterbron in Toraget Langowan Village. Het diner zal worden voorzien in het Highland Resort. Na het diner heeft u vrije tijd.

Day 5
Dag 5: Minahasa Highland Tour

Na het ontbijt in het hotel wordt u opgehaald door een gids voor een rondleiding door de Minahasa Highlands. U bezoekt een locatie waar een knock-down systeem te zien is voor het maken van traditionele Minahasa huizen in het dorp Woloan. Vervolgens gaat u naar Benteng Moraya voor een fotostop, daarna brengt u een bezoek bij Tondano meer (Tondano Lake), tevens het grootste meer in Noord-Sulawesi. De lunch wordt geserveerd in een plaatselijk restaurant. Na de lunch gaat u de tour doen naar Bukit Kasih, u passeert de locatie waar aardewerk ambachten te vinden zijn van de regio Minahasa in het dorp Pulutan. Dan gaat u naar Kawangkoan, een plaats waar u Kawangkoan-typische knapperige bonen en broodjes kunt kopen. De laatste toeristische attractie voor deze dag is het Linow meer; Een zwavelmeer waarvan het water van kleur kan veranderen dat een atmosfeer en een prachtig landschap creëert (koffie/ thee geserveerd). Daarna keert u terug naar Manado Stad. Dinerservice wordt gegeven in lokale restaurants. Na het diner gaat u terug naar het resort om uit te rusten.

Day 6
Dag 6: Minahasa Highland Tour

Na het ontbijt in het resort wordt u opgehaald om naar de traditionele extrimarkt ‘Tomohon Traditional Market’ te gaan waar u de beroemde marktsfeer kunt zien met uitdrukking op het extreme voedsel. Daarna gaat u voor de lunch naar het plaatselijke restaurant en vervolgens gaat de reis voort naar de Mahawu Mountain. Hier kunt u genieten van de prachtige natuur van de Mahawu berg. Daarna gaat u terug naar het resort en heeft u vrije tijd. In de avond heeft u een diner in een lokaal restaurant.

Day 7
Dag 7: Transfer naar de luchthaven

Na het ontbijt in het hotel heeft u vrije tijd om de voorbereiding te doen voor uw terugreis naar Amsterdam. U wordt opgehaald en naar de luchthaven gebracht.

Let op!! U vliegt een dag eerder vanuit Nederland en u komt ook een dag later aan in Nederland.

Inclusief

 • Inclusief:
 • Retourvlucht Amsterdam – Manado v.v.
 • Privé transfers/ vervoer met airconditioning
 • Tourgids en professionele chauffeur
 • Boot voor Bunaken v.v.
 • 6 nachten verblijf in Bastianos Resort, Highland Resort & Mercure **** o.b.v. logies en ontbijt.
 • Lunch en diner op schema
 • 2 flessen mineraalwater en typische traditionele cake Manado/persoon/dag
 • Toegangsprijs en parkeertarieven

Exclusief

 • Exclusief
 • Administratiekosten € 25,- per boeking.
 • Toeslag eenpersoonskamer, toeslagen in het hoog en tussenseizoen
 • Uitgaven van persoonlijke aard, overige maaltijden
 • Optionele tour (vb.: snorkelen /duiken)
 • Tips voor gids, chauffeur, porters

Vrijblijvend een offerte aanvragen via het onderstaande formulier :

Prijs en Reisinformatie

 • €1995,- p.p
 • €1745,- p.p
 • Vermelde prijzen zijn een vanafprijs gebaseerd op het laagseizoen en boekingsklasse. De actuele prijs kan dus per vertrekdatum verschillen. De prijzen zijn onder voorbehoud en op basis van beschikbaarheid op het moment van boeking bepalend.
 • Om als toerist te kunnen reizen naar Indonesië, heeft u sinds 10 juni 2015 geen toeristenvisum meer nodig. Nederlandse toeristen met een verblijf van 1 tot 30 dagen krijgen bij aankomst in Indonesië een inreisstempel/visum vrijstelling in hun paspoort. Voor meer informatie vindt u via deze website: https://visa4indonesia.nl
nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch

Klik HIER voor privacy verklaring.