Het noorden van Sulawesi, voor veel mensen een onontdekt stukje. Sulawesi heeft prachtige natuur, bergachtige gebieden en rijstterrassen die elkaar afwisselen. Sulawesi is het twee na grootste eiland van Indonesië en is op tien na grootste eiland ter wereld. Op Sulawesi bent u niet snel uitgekenen.

Een uitstekende wandeltocht maakt u rond Tomohon het vulkanische gebied. Twee vulkaantoppen domineren de Minahasa regio, Gunung Lokon en Gunung Mahawu. Respectievelijk 1580 meter en 1324 meter zijn de wandeltochten naar de top voor een ieder toegankelijk. 

Het bekende Tangkoko National Park is een beschermd regenwoud met een grote diversiteit aan flora en fauna in een bergachtig gebied.

Hier kunt u onder andere de Macaca Nigra (ook wel kuifmakaak genoemd), spookdiertjes Tarsius (kleinste aapje ter wereld), neushoornvogels, prachtig gekleurde Kingfisher vogels, Tarantulas (vogelspinnen) en couscous beren, vernoemd naar een beer vanwege zijn dikke, donkere beerachtige vacht maar toch echt een buideldier, tegenkomen. 

U kunt hier prachtige wandelingen maken, door dit natuurgebied.

Vraag het ons
Mail: info@gsuntravel.nl
Tel: +31208233172

GSun Travel
KVK nummer: 73318515
IBAN: NL41INGB0008780886

nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch